Aamiainen,  texmex

Huevos rancheros vol 2

Eilen tein siis Pico de galloa ja Chunky guacamolea ja usein melkein toivon, että  niitä jää hieman jäljelle ja voin tehdä seuraavana aamuna tämän aamiaisen. Tämä on helppo ja hyvä. Äläkä vierasta uppomunan tekemistä, se on loppujen lopuksi myös hyvin helppo ja pieni häntä ei haittaa yhtään mitään. Neljän minuutin keittämisellä keltuainen jää ihanan valuvaksi. Tämä ohje on myös kirjasta Texmex alusta alkaen ja oikeassa ohjeessa päälle tulee fetajuustoa. Minulla ei kuitenkaan ollut sitä tällä kertaa valmiina, joten korvasin sen karkealla parmesan raasteella, joka on myös suolainen juusto.

Huevos rancheros, tortillalettu, pico de gallo, chunky guacamole, uppomuna ja parmesanraaste

Ohje:

Tortillalettu

Pico de gallo

Chunky guacamole

Kananmuna (+ 1 l vettä ja 1/2 dl etikkaa)

Parmesanraaste

Lämmitä tortillalettu. Laita päälle kastikkeet. Kiehauta 1 l vettä ja lisää etikka. Sekoita. Laske lämpöä ja sekoita kauhalla vettä niin, että saat kierteen. Pudota rikottu kananmuna keskelle ja anna kypsyä 4 minuuttia. Nosta reikäkauhalla kattilasta annoksen päälle. Viimeistele annos parmesanraasteella. Syö heti käsin.

Huevos rancheros fetajuustolla aikaisemmin tehtynä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *