Liha,  Pasta

Yhden padan pasta

Tein tämän pastan yhtenä kiireisenä kesäpäivänä lämpimän rantapäivän päätteeksi. Kaikilla oli kova nälkä, vaikka päivän ohjelma oli ollut vain makoilu kirjan kanssa sekä uinti. Ruoka valmistui helposti ja nopeasti, koska se valmistetaan yhdessä padassa. Ohje on Kodin kuvalehdestä.

Yhden padan pasta

Ohje:

1 l vettä

300 g pennepastaa

2 rkl arrabbiatta-pestoa

2 tl suolaa

1 pkt Parman kinkkua

3 valkosipulinkynttä

1 rs kirsikkatomaatteja

1 prk (50/35g) kapriksia

1/2 tl mustapippuria myllystä

Tuoretta basilikaa

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Aseta kinkut leivinpaperin päälle pellille ja paahda kypsiksi noin 10 minuuttia. Murenna hieman jäähtyneinä.

Parman kinkun paahtaminen uunissa

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon pesto, suola ja pasta. Keitä pastaa 10 minuuttia ilman kantta. Kuori ja hienonna valkosipulit. Pese ja puolita tomaatit. Silppua basilika.

Lisää pastan joukkoon valkosipulit, tomaatit sekä kaprikset liemineen. Mausta mustapippurilla ja ripottele parman kinkku ja basilika pastan päälle.

Tarjoa lisänä parmesaania raastettuna.

Yhden padan pasta valmiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *